Zabava

5 saveta posle kojih će sve da pršti u krevetu

Čak i kada imate savršenog partnera pored sebe, vaš um i dalje fantazira “sa strane” i to je sasvim normalno. Zapravo, fantaziranje je veoma i zdravo i često vas može lišiti svih onih stresnih faza koje umeju da nam dođu.

Dakle, ako vam se dešava da po nekoliko sekundi ili minuta odlutate u taj vaš seksi svet, evo nekih scena u kojima možete da učestvujete:

Dominacija

Možda je lavinu ovakvih misli pokrenuo serijal “50 Nijansi sive”, ali budemo iskreni, neke žene su mnogo pre Kristijana Greja žudele da budu potčinjene. Zamislite svog partnera kako vas vezuje za krevet ili vas lagano udara po zadnjici, zašto da ne? To rade milioni žena. Ili, zašto da ne – zamenite uloge!

Seks na nekom romantičnom mestu

Jedna studija je nedavno pokazala da je baš ovo fantazija broj 1. Seks u hotelskoj sobi nekog luksuznog mesta sa pogledom na okean zamišlja preko 80 odsto žena. Ili, na obali mora, u pesku…

Seks sa strancem

Ovo je stara fantazija i izgleda da nikada neće iščeznuti. Ima nešto u tome da nas privlače nepoznati ljudi, sa kojima nema razgovora, pa i drame, pritiska i slično. Imate partnera? Zašto se, onda, ne biste pravili da se ne poznajete i “slučajno” naleteli jedno na drugo na ulici?

Rasplamsajte strasti u javnosti

Iako možda nikada do sada niste spopali partnera u sred večere u restoranu, priznajte da ste mnogo puta žudeli za tim. Jedna studija je pokazala da je to uradilo oko 60 odsto ljudi. Dakle, pokušajte da mu šapnete na uvo samo: “Želim te, odmah”. Osećaćete se veoma nevaljalo, a poželećete i nešto više. Zbog rizika je ova fantazija izuzetno popularna.

Uloge

Voleli biste da vam doktor detaljno pregleda telo ili da vidite nekog seksi profesora bez odela? Potrebno je samo malo kreativnosti i presvlačenja da ostvarite jednu od najuzbudljivijih fantazija!

(izvor: srbijadanas.com)

Comments

comments