Društvo

Vučiću, daj ljudima koji se leče SMS-om onih 10 miliona koje si namenio fudbalerima!

Na društvenoj mreži Facebook širi se ideja da novac, za koji je predsednik Vučić izjavio da su nagrada za fudbalere, bude prosleđen za ljude koji se u Srbiji leče putem SMS poruka.

PROČITAJTE JOŠ: “VUČIĆ NIJE USPEO, VREME JE DA TO PRIZNA I DA PODNESE OSTAVKU”!

Ideja se stvorila kod Srđana Vlatkovića koji je na svom Facebook profilu postavio objavu o doniranju deseet miliona evra upravo ljudima koji se leče a kojima država nije obezbedila novac za lečenje kao i za druge humanitarne akcije.

„Kako je zvanično saopšteno, u slučaju da naša fudbalska reprezentacija osvoji titulu šampiona na Svetskom prvenstvu u fudbalu, za nagradu je obezbeđeno 10 miliona EUR. S obzirom da naši fudbaleri nisu uspeli u tom poduhvatu, moja želja je da promovišem ideju i inicijativu da se taj novac preusmeri i uplati za sve one koji u Srbiji prikupljaju novac za lečenje putem SMS poruka i drugih humanitarnih akcija.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO): BRAVO ZA JORGOVANKU: NARODNA BANKA U MINUSU PREKO 700 MILIONA EVRA!

Svestan sam koliko ova ideja može delovati naivno i previše optimistično, ali sam svakako odlučio da pokušam. Vas molim da ukoliko ste u mogućnosti pomognete tako što ćete ideju podeliti na bilo kojem od vaših medija. Moja velika želja je, takođe, da o ovoj inicijativi na bilo koji način budu upoznati i naši fudbaleri. To bi takođe bila velika pomoć“, naveo je Vlatković na društevnoj mreži Facebook.

https://www.facebook.com/vlatkoss/posts/231192367485267

PROČITAJTE JOŠ: MAJCI JE ISPAO DOK GA JE DOJILA, U POLITIKU JE UŠAO ZATO ŠTO MRZI SPS! VUČIĆEVE IZJAVE KOJE POKAZUJU DA JE OZBILJNO BOLESTAN

(izvor: danas.rs)

Comments

comments