Društvo

Dragan J Vučićević: Vučić je “podguzna muva”

Glavni urednik i vlasnik “dnevnih novina” Informer poznat je po, pa ne baš po pametnim stvarima. Kao najveći ljubitelj lika i dela predsednika SNS-a svoje “novine” neretko koristi za obračunavanje i pogrdno nazivanje pripadnika opozicije.

Nije Dragan oduvek bio ovakav, menjao se onako kako mu gazda kaže, neki ljudi bi i rekli “žeton novinar”. Evo kako je sve pričao o političkim liderima iz Srbije

O Tomislavu Nikoliću

April 2004.
– Ako Tomislav Nikolić pobedi na izborima i postane predsednik Srbije, za to će najzaslužniji biti lideri iz onog, takozvanog demokratskog bloka… Da srpski lideri nisu najobičniji sujetni praznoglavci, ne bi se Srbi danas našli u ovako šizofrenoj situaciji. Ne bismo danas, aprila 2004, tri i po godine posle svrgavanja tiranina, strahovali od povratka radikala na vlast… Strašno, ali istinito – Srbiji prete decenije novih patnji i izolacije! Srbiji se smeši sudbina Severne Koreje.

Septembar 2008.
– Jer, upravo bi Tomislav Nikolić lako mogao da bude taj koji će za pet-šest godina uvesti Srbiju u EU. Najtalentovaniji srpski političar, čovek koji s diplomom srednje građevinske realpolitiku razume bolje od većine akademika, Nikolić može i bolje i brže od bilo koga drugog da pomiri dve Srbije.

O Borisu Tadiću

Septembar 2008.
Boris Tadić je danas jedini koji može da spreči Srpsku Mafiju da ponovo otme Srpsku Državu. On je pametan čovek, on bi morao da zna da mu je ovo najvažnija odluka u karijeri.

Novembar 2012.
– Hvala bogu da ova budaletina Boris Tadić nije više predsednik!

O Aleksandru Vučiću

April 2004.
– Kako smo se, pobogu, svi mi našli u ovom potpuno neprirodnom stanju, zašto smo dozvolili da nam zajednička sudbina zavisi od dobre volje najgadnijih likova iz živopisne galerije Miloševićevih podguznih muva?! Zašto, kako, otkud, zbog čega, ko nam je kriv?

Septembar 2014.
– Vučić udara kao Putin, piše na jednoj od naslovnih strana Informera. Takođe, Vučićević je u više navrata pohvalio premijerove mere smanjenja penzija i plata u javnom sektoru.

(Izvor: Kurir)

Comments

comments