Društvo

Otvaranje je bilo farsa: U Beogradu na vodi useljen SAMO 1 STAN, svetla gore zbog majstora!

Novootvoreni stambeni objekat u „Beogradu na vodi“, sa kulom od 20 spratova i 296 stanova, koju je subotu otvorio Aleksandar Vučić kako bi svečano uselio prve stanare, četiri dana od tada – manjka sa stanarima.

PROČITAJTE JOŠ: JEZIVO PONAŠANJE SNS-A: NOVIM ZAKONOM DRŽAVA IMA PRAVO NA VAŠE ORGANE NAKON SMRTI!

Naime, kako nezvanično saznajemo, u kulu se uselila samo jedna porodica, u stan na jedanaestom spratu, koja pored pogleda na reku ima priliku da uživa i u zvucima građevinskih radova. Naime, elitno polugradilište u narodu poznatije kao i „BGD na H20“, svetlima koja su uključena u stanovima obasjava majstorima prostorije kako bi mogli pedantno da obavljaju svoj posao.

Sem par otvorenih lokala ispod stanova, ostali su napušteni i prazni, kao i podzemni parkinzi. Doduše, u par navrata oko lokala su se skupljali ljudi, šetači sa keja, kako bi izbegli kišu. Upitani za mišljenje oko useljenja stanara rado su proćaskali:

– Sad baš komentarišemo, videli smo na par mesta svetla, ali i sa jedne i sa druge strane, rade ljudi, građevinci, kaže jedna sugrađanka.

– Svuda su upaljena svetla, dodaje mladić.

PROČITAJTE JOŠ: NAPREDNJACI OTELI AUTOMOBILE BOLESNOJ DECI!

– Meni ne ide da rade građevinci i da unutar ljudi žive. Krenuli smo odozgo da bi videli i jednu i drugu zgradu, ispred nosa su nam, tu u blizini živimo, ali verujte mi da ne znamo da li u njima neko živi, kažu komšije elitnog objekta u najavi. Doduše, dosta njih i nije htelo da komentariše, pa smo dobili i odgovore, „mani me, ne mislim ništa“, kao i „stvarno ne znam, došao sam da vozim bajs sa detetom“.

Svakako će, u nekom momentu, građevince u stanovima zameniti stanari, koji za razliku od prosečnog građanina Srbije, sebi mogu da priušte taj luksuz. Zabrinjavajući faktor je račun za struju, zbog negašenja sijalica koje majstorima obasjavaju radno mesto, jer se ne zna da li ga plaća investitor ili se izdvaja iz budžeta prosečnog građanina.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE MOGLA VIŠE: NAPREDNJACI SU JE MALTERTIRALI MESECIMA I MORALA JE DA PODNESE OSTAVKU!

(izvor: danas.rs)

Comments

comments