Svet

(FOTO): “1 od 5 miliona” stigao i do – Beča!

Prema nekim statistikama (za koje, pak, ne isključujemo da možda nisu 100% proverene) Beč je jedan od gradova sa najvećim brojem srpskog stanovništva na svetu, ako govorimo o mestima van granica Srbije.

Za ovu “laskavu” titulu, glavni grad Austrije već godinama vodi borbu sa najozbiljnijim takmacem – Čikagom.

Zbog toga i ne čudi činjenica da se protest “1 od 5 miliona”, koji svakim danom dobija sve više sledbenika u Srbiji stigao i do ovog grada, geografski dosta udaljenog od naše države.

PROČITAJTE JOŠ: 8 PITANJA ZA VLADU SRBIJE POSLE STRAVIČNE NESREĆE KOD NIŠA

Šta će sad Aleksandar Vučić reći, kad mu je i glavni grad njegovog velikog prijatelja Kurca rekao – dosta?!

Šalu na stranu, sada već poznati logo “1 od 5 miliona” i parola “Zaustavite diktaturu u Srbiji” pojavili su se sinoć na ulicama Beča, a očigledno je da su ovu akciju pokrenuli naši ljudi na, kako se to kaže, privremenom radu u Austriji.

Pa pogledajte na slikama ispod, kako je to sve izgledalo.

Ove slike prve je na svom Tviter nalogu prenela stranica “Dictatorship no more”, koja se, kako stoji u njenom opisu, trudi da u svetu proširi istinu o protestima u našoj zemlji i građanima drugih zemalja prenese prave informacije iz Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) POBOGU, DETE: ZAŠTO OVAJ MALI ŽELI DA NJEGOVOJ BRAĆI I SESTRAMA KUM BUDE – VUČIĆ?!

Naši zemljaci u glavnom gradu Austrije su svoj glas digli u okviru velikih demonstracija koje se u Beču održavaju protiv aktuelne austrijske vlade.

Mi ovom prilikom pozdravljamo ovu kreativnu ideju i predlažemo našim ljudima širom sveta da slede primer ovih momaka i devojaka iz Beča.

PROČITAJTE JOŠ: ORGANIZATORI PROTESTA POZVANI NA INFORMATIVNI RAZGOVOR!

Comments

comments