Društvo

(FOTO): BAHATI VUČIĆ: Dok pola Srbije gladuje on nosi jaknu od 3.000 dolara!

To je taj veliki državnik koji se žrtvuje za svakog građanina Srbije i koji provodi besane noći zbog briga o nama!

Aleksandar Vučić je, bez dileme, jedan od najgorih predsednika u istoriji naše zemlje. Spisak svih stvari kojima nas uništava prethodnih već skoro 6 godina je dugačak. Do sada javnost možda nije mogla da mu pripiše bahaćenje u nabavljanju skupih odevnih predmeta, ali sada se izgleda i to menja.

PROČITAJTE JOŠ: SNS OSVETA: DOBILA OTKAZ ZATO ŠTO JE OGRANIZOVALA PROTEST?!

Novi Aleksandrov modni detalj je super skupa jakna marke “MR Porter”. Naravno, lako se može utvrditi koliko ove jakne koštaju. Model u plavog boji, za koji se odlučio predsednik SNS-a košta tek nešto malo manje od 3.000 dolara, kao što možete da vidite na slici ispod.

Za one koji možda ne znaju, reč je o američkom brendu luksuzne odeće. Njihovi proizvodi, makar i kad je reč o običnim džins-košuljama, ne koštaju manje od 300 dolara.

PROČITAJTE JOŠ:(VIDEO): PAKLEN DOČEK ZA ZORANU! JEDVA DOŠLA DO VRATA, ORILO SE “LOPOVI, LOPOVI”!

Što se tiče same Vučićeve jakne, koju ste mogli da vidite na slici iznad, ako bi smo prebacili cenu u evre, ona košta 2400 evropskih novčanica. Eto, takvu jaknu nosi predsednik zemlje u kojoj većina stanovništva taj novac ne vidi ni za godinu dana!

Toliko o njegovim šupljim pričama kako je on samo običan čovek koji noću gleda izloge knjižara i razmišlja o knjizi kojoj će da kupi!

PROČITAJTE JOŠ: ZAHTEV ZA LEGALIZACIJU OBJEKTA NA KOPAONIKU PREDAT TRI GODINE PRE IZGRADNJE?!

Comments

comments