Društvo

(FOTO): Kako je SNS-ov bot Krle (opet) ispao glup na Twitteru

Nebojša Krstić, nekada blizak DS-u, a danas blizak (da bliži ne može biti) SNS-u po ko zna koji put je ispao glup kada je pokušao da nešto pametno tvituje.

Tokom uskršnjih praznika Krle je izgleda dobio zaduženje da, zajedno sa ostalim botovima, da putem društvenih mreža širi propagandu o niškom aerodromu “Konstantin Veliki” i nameri SNS-a da ga otme od Nišlija.

PROČITAJTE JOŠ: GAĐAO VUČIĆEVU SLIKU JAJIMA – POLICIJA GA UHAPSILA!

Prvo je pokušao da napiše nešto pametno 8. aprila, tj. juče. Pa je lupio sledeće:

Ova krajnje bezobrazna i dozlaboga glupa zamena teza je bila samo prvi udarac Krletu. Osim lajkova koje je dobio od kolega botova, dobio je i pregršt negativnih komentara. Kada je valjda i sam shvatio da je ispao glup, tokom večeri je pokušao da se opere sa ovim “genijalnim” tvitom.

Tu je čak i dobio manje podrške od svojih botovskih saboraca. A izjava mu je glupa zbog makar dve stvari:

Ako nešto nazovete “beogradski” “niški”, “novosadski” “užički” i slično, jasno je da je to odrednica koja govori šta nečemu pripada. Logično da je užički sir iz Užica (ili okoline tog grada). Dakle, Niški i Beogradski aerodrom su upravo to – niški i beogradski. To je jasno valjda svima koji razmišljaju logično. Ali, Nebojša Krstić naravno, ne spada u tu grupu.

ŽENA MINISTRA STEFANOVIĆA NE ZNA ZA GRANICE – 7000 EVRA ZA TORBICE!

Drugo, Krle je opet pokušao da jeftino zameni teze. Aerodromi u ovoj državi su vlasništvo građana Srbije. Krle je ovde pokušao da na nivou deteta u osmom razredu pruži legitimitet kriminalnoj odluci Aleksandra Vučića i SNS-a da se niški aerodrom otmu Nišlijama.

Rat preko društvenih mreža oko statusa aerodroma je, dakle, počeo. SNS je zadao zadatak svojim botovima da pričaju u prilog Vučića i kompanije, ne bi li nekako uticali na javno mnjenje.

PROČITAJTE JOŠ: ISIDORA BJELICA I PAJKIĆ DOBILI 350 000 OD BEOGRADA

Bivši lekar i propali marketinški stručnjak Krle je na novom zadatku – teško omanuo!

Comments

comments