Društvo

(FOTO): SKANDAL: Aja Krtolica Jung dobila 5 MILIONA iz gradskog budžeta!

Još od kada se Andriana Krtolica (koja voli u javnosti da se predstavlja “umetničkim imenom” Aja Jung) odlučila da podrži SNS, probudio se u nama strah da se pojavila još jedna rupa bez dna u koju će naprednjački kartel da prosipa naš novac. Nažalost, naše slutnje su se obistinile.

PROČITAJTE JOŠ: ISIDORA BJELICA I PAJKIĆ DOBILI 350 000 OD BEOGRADA

Ta osoba, koja sebe voli da predstavlja kao “petu generaciju Beograđana” (što samo govori o dubini njenih kompleksa) već je skupila nekoliko solidnih afera od početka ove godine i svog aktiviranja u javnosti. Ova lažna balerina ima u svom vlasništvu 5 fantomskih firmi preko kojih pere pare, ali poslednja vest koju smo dobili o njoj nas je dodatno šokirala.

Naime, Aja (za koju se priča da bi mogla da postane nova ministarka kulture) je iz budžeta grada Beograda za kulturu dobila okruglo 5 miliona dinara!

Ovo nas ne čudi, obzirom da je gradska sekretarka za kulturu Ivona Jevtić (na slici ispod), osoba koja, osim članstva u SNS-u, nema nijednu drugu referencu da obavlja ovaj posao. Kako su Ivona i Adriana – Aja u ortačkim odnosima, jasno je zašto je firma koja organizuje famozni “Beogradski festival igre” dobila ovoliko sredstava.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): GAĐAO VUČIĆEVU SLIKU JAJIMA – POLICIJA GA UHAPSILA!

Kultura u Srbiji je, nažalost, često “poslednja rupa na svirali”, a zbog ovakvog bezobrazluka i krađe ne treba da nas iznenadi ako većina ustanova kulture jednostavno prestanu da funkcionišu zbog nedostatka sredstava.

PROČITAJTE JOŠ: ŽENA MINISTRA STEFANOVIĆA NE ZNA ZA GRANICE – 7000 EVRA ZA TORBICE!

Da bi, naravno, bilo dovoljno da se nahrane Aja Jung i njoj slični lopovi.

Comments

comments