Društvo

(FOTO): “Naprednjaci su me pretukli bez ikakvog povoda”!

Građanin Đuro Karan iz Srbobrana ispričao je danas da je sinoć pretučen u tom mestu u vreme održavanja izbora za savete mesnih zajednica u Srbobranu (na slici ispod).

“Izašli su iz dva automobila i odmah su počeli da tuku mene i još trojicu kolega. Jednom momku je razbijena glava, imamo masnice po celom telu”, rekao je Karan agenciji Beta.

PROČITAJTE JOŠ: SVETSKO PRVENSTVO JE PROŠLO – UHAPSITE VUČIĆEVIĆA

Dodao je da je napadu prethodila situacija u kojoj ga je kćerka, koja je u Srpskoj naprednoj stranci (SNS), pozvala da glasa na izborima za savete mesnih zajednica.

Ispričao je i da je kćerka plakala jer su je iz SNS-a optužili da nije uradila sve što je trebalo da uradi i da njen otac nije glasao.

“Kada sam je video uplakanu, samo sam upitao: ‘Ljudi, šta radite, da li ste normalni’. Posle toga, kada smo izašli iz restorana, zaustavila su se dva automobila: jedan sa mađarskim a drugi sa beogradskim tablicama i počeli da tuku mene i moje kolege”, kazao je Karan.

PROČITAJTE JOŠ: KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV VUČIĆA, STEFANOVIĆA, GOJKOVIĆA I ANE BRNABIĆ!

Dodao je da su potom primljeni u hitnu pomoć u Srbobranu a zatim i u bolnicu u Vrbasu.

Karan je na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk (Facebook) objavio fotografije na kojima se vide povrede i napisao da su ga istukli “naprednjaci”.

PROČITAJTE JOŠ: DOKLE VIŠE: SRBIJA SE OVE GODINE ZADUŽILA MILIJARDU EVRA!

Fotografije povreda koje je Karan objavio na društvenim mrežama možete videti u nastavku teksta.

(izvor: autonomija.info/gerila.rs)

Comments

comments