Društvo

(FOTO) IZLEPLJENA JOŠ 3 ODBORA – Odgovor aktivista #1od5miliona na skandalozno saopštenje SNS-a

Srpska Napredna Stranka nastavlja prljavu kampanju protiv protesta #1od5miliona i širenja istine o Vučićevim autentičnim izjavama iz prošlosti.

Danas su se oglasili sramotnim saopštenjem gradskog odbora gde su pozivali a hapšenje građana zbog oblepljivanja prostorija njihovog odbora nalepnicama mirnih protesta .

Razgovarali smo sa aktivistima koji su učestvovali pomenutoj akciji i ovo je njihov odgovor:

Građani koji se svake subote bore za svoju slobodu kao odgovor na saopštenje SNSa oblepili su još tri gradska odbora i poručili da ukoliko žele da ih uhapse moraju da nas uhapse sve! Lepljenje nalepnica nije vandalizam, samim tim pozivanje SNSa na hapšenje zbog toga nije opravdano i ponovo pokazuje bahatost i licemerje aktuelne političke stranke.

Skidanje nalepnica sa zida Terazijskog tunela i pozivanje na hapšenje ljudi zbog lepljenja nalepnica na zid odbora SNSa, dovoljan je dokaz da u Srbiji ne vlada demokratija već strahovlada koja ne dozvoljava bilo kakvo iskazivanje mišljenja koje se protivi njihovom.

Ponavljamo, lepljenje nalepnica ili plakata nije nikakav zločinački čin, ne predstavlja napad i nije kršenje zakona, već isključivo širenje istine o Aleksandru Vučiću i njegovim lažima, te pozivamo građane iz cele Srbije da se u ovu akciju uključe.

 

Comments

comments