Društvo

Gurović podržao SNS da bi legalizovao divlju gradnju?!

Kriminalni kartel poznat po skraćenicom SNS moraće da strepi do poslednjeg trenutka da li će u glavnom gradu ostati i dalje na vlasti. Verovatno da se zbog toga trude da na svoju listu privuku što veći broj poznatih ličnosti, ne bi li nekako uspeli da namaknu glasove.

Jedan od poznatih sportista sa ove liste je i Milan Gurović, nekadašnji košarkaški reprezentativac Jugoslavije, SCG i Srbije, kao i igrač koji je nastupao za “Partizan” i “Crvenu zvezdu”. Gurović je odlučio da na beogradskim izborima bude aktivan u kampanji vladajućeg kartela, a razlog može da bude to što mora da legalizuje jedan objekat koji je izgleda sagradio bez dozvole!

Tako se Gurović aktivirao i uz Gorana Vesića obećavao krečenje hala, renoviranje škola i još mnogo toga. Za uzvrat, od Siniše i Gorana će dobiti papir i oni neće da mu sruše halu za koju još nema dozvolu, a planira da već u martu pokrene svoj biznis.

Tako se nekadašnji reprezentativac spustio na niske grane i krenuo stopama Branka Kockice, koji je takođe, stao u stroj SNS-a da bi bila legalizovana njegova divlja gradnja.

Comments

comments