Društvo

Imamo transfer blama od “Blica” i slika Babićeve ćerke

Novinarstvo i mediji u Srbiji, jedna tužna priča. Tužna i odvratna. Danas je tu tugu i taj osećaj sramote dodatno podigao odvratan tekst u Blicu o ćerki Zorana Babića.

PROČITAJTE JOŠ: 16 dobronamernih predloga Vučiću gde da ide na dan inauguracije

KO JE ZGODNA ĆERKA POLITIČARA ZORANA BABIĆA? Ide u srednju školu u Vrnjačkoj banji, obožava luksuz

PROČITAJTE JOŠ: Putinov poziv je zakasnio, Vučić ima novog dečka

Ovako ide naslov te bljuvotine a dalje u tekstu saznajemo da dotična mlada dama uživa u luksuzu, voli sve što vole mlad i izgleda, pa izgleda kao dete od 18 godina.

PROČITAJTE JOŠ: Kako je Aleksandar Vučić reketiranjem i ucenama zaradio 2 milijarde evra

Nećemo da prenosimo njene slike, ako neko ima želju može da pogleda na sajtu ovih dnevnih novina, ono što bismo hteli da kažemo je svega nekoliko stvari.

Blic je odvratan, ovakvi tekstovi su odvratni. Sa druge strane sigurno nisu došli kao “grom iz vedra neba”, tako što je novinar ovih novina video slike mlade devojke i pomislio kako bi to bila sjajna vest. Ako kojim slučajem jeste, toplo mu preporučujemo da potraži pomoć.

Dakle ovakav tekst je neko naručio i postoje 2 mogućnosti. Ili je gospodin “tata” tražio promociju za svoju mezimicu (iz krajnje bolesnih razloga), jer ovakve slike su u fazonu prosečnih turbo pevaljki i starleta kojima je potrebna popularnost, broj pratilaca i slične stvari. A “tata” ima uticaj da joj tako nešto i omogući.

“On the flip side”, tekst može da bude i opomena Zoranu Babiću. Poručio ga je neko moćniji kao upozorenje jer je nešto pogrešio. A svi mi znamo ko je moćniji i ko voli ovakve stvari da radi. Jer publika koja tekst čita ne voli baš da vidi političare koji žive u luksuzu.

Na kraju bismo samo zaključili da nemamo ništa protiv deteta, nije ona kriva što voli luksuz, uživa u luksuzu i voli sve što vole mladi, kriv je onaj ko joj je to omogućio – a taj ne zna da izgovori reč sa 3+ slogova i osim “zelenašenja” i politike ničim se uspešno nije bavio u životu.

Kriv je i “Blic”, doduše malo manje nego što na prvi pogled deluje, oni su samo izvršioc naređenja. A posebno su krivi oni koji to čitaju, da nema njih ipak, ne bi bilo ni opskurne vesti.

Comments

comments