Društvo

Jovana, sada si dotakla dno – pogledajte sramnu anketu u jutarnjem programu TV Prve

Već smo navikli da od televizija sa nacionalnom frekvencijom ne možemo da očekujemo puno toga pametnog, ali barem malo pametnog i barem malo normalnog programa – bilo bi dovoljno za početak.

PROČITAJTE JOŠ: Kad Vulin opustoši: Pismo bivših radnika Centra za socijalni rad

Pink, Happy, pa nažalost i RTS su nas navikli na samo “dno”, tako da ono što smo jutros videli na Prvoj televiziji svakako jeste uznemirujuće. Jer da se ne lažemo, Prva do sada nije spadala u isti koš kao gore navedeni “trio fantastiko”, na neki, barem neki mali način se jesu odvajali od “kompletnih idiota”. Ima na Prvoj nekog programa za koji ponekad i vredi odvojiti vreme pa odgledati, za razliku od većine kanala gde apsolutno nema ništa.

PROČITAJTE JOŠ: KRIMINAL: SNS je pretvorio Beograd u sigurnu kuću za rumunske lopove

Međutim, jutros u Jutarnjem programu, Jovana i Srđan su se potrudili da liče na ona stara vremena i onu staru televiziju gde su i radili, te su gledaocima ponudili jednu ozbiljnu sramotu od ankete – naime gledaoci su mogli da glasaju da li će ubica pevačice Jelene Marjanović biti pronađen ili ne.

Kao da nam nije dosta što nesrećnu ženu već godinama provlače kroz naslovne strane kvazi-novina i što se odvratne scene viđaju po bukvalno svim medijima, pa hajde sada i da glasamo, jer što da ne.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO): Kako je Pink lažirao podatke da bi se uklopili u Vučićevu laž!

Još jednom apelujemo (mada koga briga za to), ostavite nesrećnu ženu na miru, ostavite nesrećnu porodicu na miru, ostavite nas sve na miru, da li ste imalo normalni bre?

Ukoliko su već policija, tužilaštvo i sudstvo jedan obični vic, ukoliko već kvazi-novine ne umeju dalje od toalet papira, hajde da tamo gde ne moramo da ovo ubistvo provlačimo kroz blato to ne radimo – jer ubijate nas sve u mozak.

Comments

comments