Zabava

Kako da ne crknemo od smeha?! Nismo dobili arapske mikročipove, ali nam stižu kineski LETEĆI AUTOMOBILI!

Aleksandar Vučić ili je drogiran ili je potpuno lud…

Pre otprilike pet godina na sav glas je navljena nova arapska investicija u Srbiji, fabrika mikročipova u sremskom mestu Šimanovci, koja bi trebalo da zaposli oko 1.100 ljudi. Bilo je najavljeno da će se čipovi iz te fabrike nalaziti u avionima širom sveta, da je to najveća investicija u Srbiju još od 1980. godine, i tako dalje…

PROČITAJTE JOŠ: SRAMOTA: VLADA SRBIJE NEMA NAMERU DA OBELEŽI 100 GODINA OD PROBOJA SOLUNSKOG FRONTA!

Od tog posla na kraju nije bilo – ništa. I verovatno i neće nikad biti ništa. A danas smo dobili novu najavu bolje budućnosti naše zemlje. Naime, Kinezi žele u Srbiji da prave – leteće automobile!

Ni manje – ni više.

Citat iz medija, doslovno, glasi ovako:

On (Vučić) je novinarima posle sastanka sa kineskim predsednikom rekao da se nada bi kineski investitori u Srbiji mogli da otvore fabriku električnih automobila i autobusa, kao i da proizvode “leteće automobile”.

“Imamo neke ideje koje sam dobio posle razgovora sa šeikom Muhamedom Bin Zajedom (UAE), nešto oni rade i zajedno”, rekao je Vučić.

PROČITAJTE JOŠ: VLAST MORA DA PONIŠTI TENDER ZA PKB, BEOGRAĐANI OŠTEĆENI ZA 341 MILION EVRA!

Čak i da je ovo nekakva Vučićeva glupa šala, svakako nema mesta za takve izjave.

Da li Vučić računa na tradicionalnu zatucanost svojih birača, koji će da progutaju i ovakvu potpuno idiotsku ideju?

Leteći automobil? Proizveden u Srbiji?! Srbija trenutno nije sposobna da proizvede sama ni običan, neleteći automobil (ovde se ne računaju Fijat i FAP koji samo spajaju automobile napravljene negde drugde, uz eventualno, tek minimalne uplive domaćih delova).

Dakle, Arapi i Kinezi imaju ideju da naprave leteći automobil i taj posao će poveriti – Srbiji?!

Ova Vučićeva izjava ulazi u red najluđih ove godine, rame uz rame sa “zlatnim dobom” koje stiže u našu zemlju upravo ove, 2018. godine. Izgleda da će nama u Srbiji zlatno doba stići – kada automobili budu leteli…

PROČITAJTE JOŠ: OPROBANI RECEPT ALEKSANDRA VUČIĆA: PREKO BOLESNE DECE DO CILJA

(izvor: gerila.rs)

Comments

comments