Društvo

“Klan umešan u ubistvo Ognjanovića ima podršku Vučića, a Danilo je sa njima navijao u Rusiji!

Povodom ubistva poznatog beogradskog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića oglasio se i urednik Mreže za istraživanje kriminala i korupcije, koji je na društvenoj mreži Tviter napisao da je rat kriminalnih klanova poguban po Srbiju.

PROČITAJTE JOŠ: DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ POTVRDIO DA PODRŽAVA NEZAVISNOST KOSOVA!

On je poručio da je „ubistvo advokata strašna stvar i nadamo se da će više pažnje skrenuti na to koliko je rat klanova poguban po našu zemlju. Ne treba zaboraviti i da mnogi drugi od preko stotine ubijenih u ovim obračunima nisu samo neki „kriminalci“ vec ima dosta klinaca koji su uvučeni u sve“.

Dojčinović je izneo tvrdnju da neki od članova zaraćenih klanova imaju podršku države.

PROČITAJTE JOŠ: SRAMOTA: NAPREDNJACI ODBILI DA POTPIŠU PETICIJU PROTIV NEZAVISNOSTI KOSOVA!

„Ne treba zaboraviti i da jedna od zaraćenih strana u ratu klanova ima otvorenu podršku države. Članovi te kriminalne grupe su obezbeđivali inaguraciju predsednika Vučića, njegov sin s njima navija na stadionu u Rusiji i imaju podršku jednog od uticajnijih ljudi u policiji. Šefovi tih kriminalca, maskirani iza lažne navijačke grupe Janjičari, uvek se izvuku od pravde za ubistva i druga teška dela. Slučajevi protiv njih misteriozno padaju na sudovima ili su osudđeni, ali ne provedu ni dan u zatvoru zbog ‘lošeg zdravlja’“, napisao je Dojčinović na Tviteru.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) VUČIĆEV BEZOBRAZLUK: NAMERNO SLAGAO O BROJU SRBA NA KOSMETU!

(izvor: beogradski-glas.rs)

Comments

comments