Društvo

[VIDEO] Policija prekinula Lukasov koncert usred policijskog časa po prijavi građana

U četvrtak uoči ponoći policija je intervenisala na poziv građana i prekinula slavlje organizovano u hotelu Amsterdam u Jug Bogdanovoj ulici na Zelenom Vencu, za koje se utvrdilo da je reč o “koncertu” Ace Lukasa, potvrdila je agenciji Fonet dežurna služba Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Podsetimo, sinoć je Pokret “1 od 5 miliona” na društvenim mrežama objavio snimak na kome se vidi kako iz hotela Amsterdam trešti muzika, i to za vreme policijskog časa. Kako se vidi na snimcima, “koncert” je počeo malo posle 18 časova, a trajale je skoro do ponoći.

”Dok nas zatvaraju, neki banče”, napisali su uz snimak iz Pokreta “1 od 5 miliona”, i kasnije dodali da su ljudi koji žive u blizini hotela ovu terevenku prijavili policiji, policija ih je usmerila na komunalce, a komunalci opet na policiju, i tako u krug.

Kako je rečeno agenciji Fonet, reč je o humanitarnom koncertu Ace Lukasa, koji je navodno započeo sinoć oko 21 čas u restoranu hotela, a završen oko 23:30 rečeno je agenciji FoNet.

U toku policijskog časa, po prijavi stanara okolnih zgrada intervenisale su tri policijske patrole u hotelu Amsterdam na Zelenom Vencu.

Na video snimku prosleđenom FoNetu, uz lajt šou i glasnu muziku iz restorana na poslednjem spratu, ispred hotela “Amsterdam” videla su se i reportažna kola sa satelitskom antenom.

Koncert je, kako navodi FoNet, najavljen i prenosila ga je jedna televizija, a prema najavama objavljenim ranije u beogradskim medijima, reč je o “drugom nastupu tokom vanrednog stanja koji Lukas poklanja svim našim ljudima u zemlji i inostranstvu”.

Direktor hotela “Amsterdam” i menadžer restorana u kojem je, u vreme policijskog časa, organizovan koncert Ace Lukasa nisu bili dostupni za komentar.

Comments

comments