Politika

Milica Kralj i Savo Manojlović podržali Srđana Škora

Novinar Srđan Škoro najavio je juče da će se kandidovati za predsednika Srbije i time iznenadio mnoge, ali i zadobio javnu podršku istaknutih pojedinaca.

Među prvima mu je podršku dala pozorišna rediteljka Milica Kralj, koja je inače, kao i Škoro, članica udruženja Skupština slobodne Srbije (SSS)

“Ma, jok. Ne odričem se Srdjana Škora. Nemam tu privilegiju da se odričem čestitih saboraca”, napisala je Milica Kralj na svom tviter nalogu.

Ovaj njen tvit je verovatno bio odgovor na to što se SSS prethodno ogradila od kandidature Srđana Škora. Naime, SSS je objavila saopštenje u kome navodi da je “kandidatura Škora samostalan čin”, te da SSS ne stoji iza toga. No, očigledno je da je to stav samo dela, a ne cele SSS, pošto su se potom oglašavali njeni članovi sa porukama podrške Škoru.

Nakon objave Milice Kralj, oglasio se i Savo Manojlović iz udruženja “Kreni promeni”, koji je takođe član i SSS.

On je podelio Milicin tvit i dodao: “Ne odričem se.”

Podsetimo, Škoro je najavu svoje kandidature saopštio juče, gostujući u jednoj televizijskoj emisiji. Rekao je tada da mi je muka više od razgovora i licitiranja sa imenima kandidata, te je zato rešio da se kandiduje.

“Hajde da napravimo novu priču, sa novim ljudima i novim energijama. Ja mislim da mogu to da izguram. Ja nisam čovek ni na platnom spisku Aleksandra Vučića, ni na platnom spisku Dragana Đilasa”, kazao je Škoro.

Srđan Škoro najavio kandidaturu za predsednika Srbije

Comments

comments