Svet

Milo Đukanović: Vučić i ja ćemo vladati još 10 godina

Premijer Srbije Aleksandar Vucic i premijer Crne Gore Milo Djukanovic razgovaraju pred pocetak sastanka premijer pet drzava Zapadnog Balkana i Kosova o infrastrukturnim projektima od strateskog znacaja radi boljeg povezivanja u regionu i sa Evropskom unijom, danas u Briselu. Uz vest Bete. (BETAPHOTO/European Commission/jennifer Jacquemart/DS)

Novi kandidat za predsednika Crne Gore biće dobro poznato lice Milo Đukanović. Osoba koja se više od 20 godina nalazi u političkom životu Balkana.

PROČITAJTE JOŠ: OVAKO VLAST PODSTIČE RAĐANJE: MAJA TROJE DECE PRED OTKAZOM ZATO ŠTO NEĆE U SNS!

Zanimljivo je da je rekao da se više nikada neće kandidovati za predsednika ali izgleda da je sve to bila samo laž.

Jer, šta drugo možemo i da očekujemo od Đukanovića, Vučića i njima sličnih osim golih laži koje već decenijama prodaju javnom mnjenju svojih zemalja.

PROČITAJTE JOŠ: PISMO RADNIKA: VULINOVI ČERUPAJU “TIGAR PIROT” (2)

Na pitanje novinara kako gleda na sve duži staž bavljenja politikom u Srbiji kao i Crnoj Gori, Đukanović uz osmeh odgovara:

Ja sam još mlad političar. Jesam dugo predsednik ali još mogu da doprinesem ja unosim stabilnost. Ista stvar je i sa Srbijom. Vučić je mlad čovek može mnogo toga da učini i od njega se puno očekuje u svetu. Možemo mi još 10 godina biti tu u vrhu ako budemo pametni – zaključuje Đukanović.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ U PANICI TRAŽIO SASTANAK U UN, SMEJE NAM SE CEO SVET!

(Izvor: dnevnizurnal.com)

Comments

comments