Društvo

Nikola Demonja odbrusio: Dokle god je opozicija krcata istim licima, nema nikakve šanse!

Nakon što je jedan od lidera Saveza za Srbiju Janko Veselinović verbalno napao muzičara Nikolu Demonju jer je tvitom poručio da su opoziciji potrebna nova lica a ne oni koji su “svojim sranjima doveli do ovih (SNS)”, usledila je nova serija tvitova Demonje.

“Nisam za Vučića, aaaa Đilasovac! Ne, nisam ni za Đilasa, aaaa SNS bot. Duvajte ga i jedni i drugi. Nisam ničiji bot, razmišljam svojom glavom. Neću SNS, neću ni DS. Šta vam tu nije jasno? I jedni i drugi su vladali, pokazali su sve što znaju, meni dovoljno, ne želim ih” napisao je Demonja.

On je dodao i da ljudi moraju da prestanu da se dele, “na ove i one u bilo kom obliku”:

“Etiketiranje koje obavezno ide uz podelu je takođe jasan znak primitivizma, zatucanosti, i nedostatka (adekvatne) edukacije.”

On je, odgovarajući na reakcije, napisao i da svi bivši treba da se sklone, jer su “imali 8 godina i toliko su sve usrali da su doveli do ovih”.

“Ne napadam nikoga. Samo ne želim povratak bivše vlasti, i opozicija dokle god bude krcata istim licima nema nikakve šanse. Možda nisam u pravu, ali tako mislim. Istina je takva kakva je, žao mi je ako ide u prilog vlasti, ali jednostavno je tako”, napisao je Demonja.

Podsetimo, Demonja je najpre na svom tviter nalogu napisao da “niko ne želi one koji su svojim sranjima doveli do ovih (SNS)” i rekao da sa ovakvom opozicijom građani mogu samo da lupaju u šerpe dok ne prolupaju. To je izazvalo Janka Veselinovića, koji mu je odbrusio uporedivši Savez za Srbiju sa borbom partizana i četnika protiv nacista.

 

 

Comments

comments