Društvo

Nova afera na vidiku: Za POPRAVKU rasvete u Beogradu – 17 miliona dinara!

Javno preduzeće “Javno osvetljenje” raspisalo je tender za reparaciju dotrajale praznične rasvete, za koju je planirano 17 miliona dinara, pišu “Večernje novosti”.

Četiri meseca nakon što su lampioni skinuti sa beogradskih ulica, u toku je postupak javne nabavke, a ime firme koja će popraviti pokvarenu rasvetu biće poznato najkasnije do kraja avgusta.

PROČITAJTE JOŠ: 6 GODINA VUČIĆEVIH PREGOVORA U BRISELU: “NA KOSOVU NEMAMO NIŠTA”

Kako navode u “Javnom osvetljenju”, popravka se odnosi na opremu kupljenu pre 2016. godine, dok je ostatak u garantnom roku.

Prošle godine je za novu novogodišnju rasvetu izdvojeno 170 miliona dinara, a zasad još nije poznato da li će prestoničke ulice za vreme praznika biti upotpunjene novom količinom svetiljki, pišu “Novosti”.

PROČITAJTE JOŠ: ČEMU SLUŽE STALNE POLICIJSKE I VOJNE VEŽBE DOK NAM KRIMINALCI DIVLJAJU PO ULICAMA?!

Direktor JP “Javno osvetljenje” Aleksandar Cincar Poposki (na slici ispod) kaže da to preduzeće trenutno nema sredstava za nabavku nove novogodišnje rasvete.

“Ukoliko dobijemo novac i nalog od Grada, mi ćemo je nabaviti. Trenutno ta nabavka nije u planu”, kaže Cincar Poposki.

Po svemu sudeći, pred nama je još jedna afera oko novogodišnje rasvete u Beogradu: posle jelke sa rekordnom cenom, sada se traži “partner” za popravku osvetljenja i nudi se čak 17 miliona?! Smrdi na novu korupciju i “ugrađivanje” od strane SNS-ovih piona u gradskoj vlasti.

PROČITAJTE JOŠ: GODINU DANA VLADE KOJA SAMO ZNA DA KAŽE: “HVALA VUČIĆU”!

(izvor: N1)

Comments

comments