Društvo

Poziv svima da se odbrani još jedan dom od nasilnog iseljenje i bahatih izvršitelja

Združena akcija „Krov nad glavom“ Novi Sad pozvala je sugrađane da pokažu solidarnost i da im se u sredu pridruže u borbi protiv iseljenja jedne porodice iz stana.

PROČITAJTE JOŠ: KOMISIJA SA FON-A SE NE MEŠA U SVOJ POSAO, NISU NI ISPITIVALI DOKTORAT MALOG!

„Pozivamo medije i sugrađane da nam se pridruže u odbrani jedinog doma porodice Ninić. U sredu 31. jula u 10 sati izvršiteljka Jasna Andjelić će ponovo pokušati da ih iseli iz stana u Ulici Modene 1, u Novom Sadu“, navodi se u saopštenju.

Loading…

Dodaje se da su Ninići kredit kod Erste banke uzeli 2007. godine, ali su u toku otplate imali problema sa smanjenjem plata, gubitkom posla i, pre svega, sa zdravstvenim problemima zbog kojih Slobodanka Ninić sada prima invalidsku penziju.

„Okupimo se u 09.30, kako bismo odbranili njihovo pravo na dom! Baš kao i prošli put, najavljeno je prisustvo policije i bravara, te je potrebno da se pojavi što više nas kako bismo bili uspešni u odbrani“, navodi se u saopštenju.

PROČITAJTE JOŠ: SIMA IZ GROCKE ODUGOVLAČI PROCES ZA PALJENJE KUĆE MILANA JOVANOVIĆA!

Združena akcija „Krov nad glavom“ okuplja sve one koji se bore za pravo na stanovanje i protive prinudnim iseljenjima i privatnim izvršiteljima.

PROČITAJTE JOŠ: STUDENTI ISPRED PREDSEDNIŠTA PRIKAZALI VUČIĆEVE LAŽI NA TOALET PAPIRU

(izvor: beogradski-glas.rs)

Comments

comments