Zabava

Praznični seks maraton – 20 top poza u slikama

Novogodišnji praznici su pravo vreme da nadoknadite sve što ste propustili tokom cele godine.

Ako ste odlučili da Novu godinu proslavite kod kuće uz voljenu osobu, nudimo vam 20 poza uz koje ćete nadoknaditi sve propušteno tokom godine zbog posla i silnih obaveza.

1. Novogodišnja večera
Muškarac se udobno smesti, raširi noge, a ona mu sedne u krilo. Nagne se napred i ispruži svoje ruke na sto. On je zgrabi za kukove i pravi male krugove. U ovom položaju on je definitivno šef.

2. Bugi-bugi u kadi

Muškarac sedne u kadu, postavi jastuk iza leđa, da bi mu bilo udobnije, savije noge, ako je kada mala. Ona se okrene leđima, nagne se napred i nasloni se na ruke kao da se odmara. U ovoj pozi ona je kapetan broda. Kontroliše brzinu i dubinu penetracije, dok on samo posmatra kuda brod plovi.

3. Obrnuta akcija
Ona napravi sveću, a on klekne i uhvati je za noge i stavi ih na ramena. Njoj krv udari u glavu zbog same poze i dovede je do neverovatnog uživanja, dok on ima utisak da je na vrhu sveta.

4. Uza zid

Ona se nasloni na zid i obavije noge oko njegovih kukova, dok je on snažno drži. Ova tradicionalna misionarska poza pruža intimnost jer se partneri direktno gledaju u oči.

5. Mokri i klizavi

Stanite pod jak mlaz tuš. Ona se nasloni rukama na svoja kolena, dok on odpozadi ubrzava i ide napred nazad, držeći leđa ravno.Voda koja pada između vas dotadno uzbuđuje.

6. Sirena

Ona legne na kraj stola ili kreveta i stavi jastuk ispod kako bi dobila dovoljnu visinu. Ispruži noge ravno gore, držeći ih spojeno. Može da stavi svoje ruke pod jastuka. On stoji, ako je sto ili krevet
nizak, može i da kleči. Uhvati je za noge za koje se pridržava. On određuje dubinu penetracije.

7. Supernova

Muškarac legne na krevet dok mu gornji deo tela visi. Ona sedne na njega i potpuno kontroliše igru. Ako oseti da je blizu vrhunca, može da uspori. Ona u ovoj pozi potpuno kontroliše igru, dok je njemu ostalo samo da se potpuno prepusti. Ovu poza ne bi trebalo da se izvodi ispod pokrivača.

8. Gimnastičarka

Ova poza je za veoma elastične dame. Levu nogu visoko digne i prebaci je preko njegovog ramena, dok se on malo savije u kolenima. Ona rukama obavije njegov vrat i prepusti se njegovoj kontroli.

9. Gore-dole

Ona leži na leđima s jastukom ispod glave, dok su noge u vazduhu ravno i visoko. On kleči i vodi igru. ova poza vam obezbeđuje neverovatno uzbuđenje.

10. Put do nebesa
Ona skupi noge, rukama se iznad glave nasloni na ravnu površinu, i tako ne dozvoljava da se mnogo miče, dok njene skupljene noge pojačavaju trenje i dovode ga do nebeskih visina.

11. Pohotna poza

Ona stoji na krevetu okrenuta leđima, savije se u kolenima i nasloni na njega. Svojom snagom je pridržava i ona se oseća veoma sigurno dok njena sigurnost zavisi od njega. Sem fizičkog uzbuđenja,
ona oseća i da se on brine o njoj.

12. Iks-oks

Ona legne na leđa na krevetu (ili na bilo kojoj mekanoj površini) s jastukom pod glavom. Kolena savije do svojih grudi i prekrsti noge. On kleči ispred nje i privuče je u krilo. Udarci bedra o bedra donose neverovatno uzbuđenje.

13. Nežan rok
Ova poza je veoma romantična. On se malo spusti dole i ruke stavi ispod njenog vrata, laktovima se odupirući od površinu. Ona oseća njegovu težinu, dok on polako prodire u nju.

14. Stras u akciji

Muškarac kleči, sedi natrag na petama. Ona s leđa seda na njega. On će u ovoj pozi da cvili od uzbuđenje.

15. Samba

Ona leži na strani na krevetu ili na podu, okrenuta od njega s jednom nogom ravno ispruženom, dok je druga ispred i čini oblik L. On leži na njoj pridržavajući se rukama. Njena jedna ruka je iznad glave a druga je savijena na grudi. On potpuno kontroliše kretanje i uživa dok je u njegovoj vlasti jer ona ne može mnogo da se kreće.

16. Osmica

Ona legne na pod sa nekoliko jastuka ispod guze. Noge raširi i savije u kolenima, a ruke stavi iznad glave ili kao na slici. Pokretima u obliku osmice doveše vas do usijanja.

17. Luda sofa

Ona stane na kraj kauča, kreveta, ili dve stolice i raširi noge. On se okrene prema njoj. Veoma strasna poza jer oboje stoje, a imaju odličnu kontrolu nad situacijom. Njene široko raširene noge daje oj superseksi ranjiv osećaj.

18. Senzualni tuš

Stoje okrenuti jedno prema drugom. Ona savije jednu nogu oko njegovog tela i uhvati se za njegova ramena. On prihvata njenu nogu i tako daje ritam. Njegova druga ruka je slobodna i može da je
miluje po licu i zavlači prste kroz kosu. Ovo je veoma intimna poza jer su okrenuti jedno prema drugom i sve vreme se mogu gledati u oči.

19. Električni orgazam
Ona leži na stomaku, s nogama ispruženim i malo razmaknutim, rukama naslonjena na laktove. On sedi na njoj tako što se naslanja na ruke a noge su mu savijene. U ritmu napred-nazad on kontroliše
igru i zadužen je za njeno i svoje uživanje. Ova poza im omogućava električni orgazam.

20. Oh da

Ona leži na stomaku dok joj gornji deo tela visi, a dlanovima drži svoju težinu. On legne na nju i ulazi odpozadi a rukama se odguruje tako da je njegovo telo visoko uzdignuto, tako da njihova tela formiraju Y, odnosno oh Da! U ovoj pozi ne možete ostati celu noć, ali je prava avantura i seks nabrzaka.

(izvor: kurir)

Comments

comments