Društvo

Pušten iz pritvora Dragan Milovanović Crni, Šapčanin koji je zaustavio “bager smrti”

Dragan Milovanović Crni, Šapčanin koji je u subotu zaustavio “bager smrti” na protestima u tom gradu, pušten je iz pritvora. Kako je rečeno, odlučeno je da se brani sa slobodr.

“Veoma sam srećan što sam izašao iz pritvora. Policajci i svo osoblje sa kojima sam bio u kontaktu su bili korektni prema meni, niko me nije popreko pogledao“, prve su reči Milovanovića nakon izlaska iz pritvora.

On u izjavi za Nova.rs nije želeo da govori o daljim koracima dok se ne slegnu utisci.

“I dalje sam pod utiskom, mnogo toga se izdešavalo, tako da ne bih govorio sada o daljim koracima. Ono što mogu da potvrdim je da je odlučeno da se branim sa slobode“, izjavio je Milovanoviić.

Podsetimo, u subotu se pojavio snimak na kom se vidi kako naprednjaci bagerom pokušavaju da prođu kroz grupu ljudi, dok ih je pratila grupa momaka sa letvama u rukama.

Okupljeni građani su pokušali da zaustave bager, međutim, vozač je odlučio da nastavi sa vožnjom, što je izazvalo revolt demonstranata. Nakon toga se Milovanović popeo na mašinu i fizički zaustavio naprednjake u njihovoj nameri da sa bagerom uđu u okupljenu masu i time spasao građane od potencijalnih povreda.

Comments

comments