Društvo

REM upozorio, a Mitrović histeriše i preti: “Neće im biti dobro”!

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) izreklo je juče kaznu, odnosno meru upozorenja televiziji Pink zbog mizoginih ispada voditelja Predraga Sarape u jutarnjem programu 7. marta.

Mada se ovo zvanično zove kazna, jasno je već iz prethodnog pasusa da je REM samo malo oštrije upozorio Pink da prestane da emituje toliku količinu blata na svom programu. Ipak, čak i tako blaga “kazna” uspela je da razbesni Željka Mitrovića, mašinovođu ružičastog blatoida.

– Ako ja budem reagovao, neće im biti dobro! U ambijentu gde televizije na dnevnom nivou prave toliko prekršaja, REM se uhvatio za vibrator. Šta god da budem rekao, napravilo bi sukob u koji ne želim da ulazim, jer pre svega nemam vremena. Radim pet paralelnih produkcija, a ako se ovim budem bavio, morao bih da sedim u kancelariji i pišem pisma – kaže Mitrović u izjavi za list “Danas”. On dodaje da i ako su njegovi voditelji napravili neku grešku, bilo je i drugih načina da REM reaguje pre izricanja upozorenja, „međutim, oni su to preskočili“.

Pored idiotiskih i seksističkih isapada Predraga Sarape, o kojima je naš portal prvi pisao, ružičasta televizija je upozorena i zbog gostovanja nekadašnje striptizete Branke Blek Rouz koja je u Jutarnji program 21. januara, takođe kod Dee i Sarape, reklamirala seksualna pomagala i najavljivala otvaranje novog striptiz kluba sa „dodatnim sadržajima“.

Comments

comments