Društvo

SNS-ov preletač već 2 godine uništava instituciju kojom rukovodi kao VD!

Birane reči kojima sugrađani opisuju Mirka Jankelića u Kikindi, sušta su suprotnost činjenicama i dokazima o njegovim koruptivnim aferama u Ustanovi koju vodi 2 godine, a reč je o Dečijem selu “Doktor Milorad Pavlović” u Sremskoj Kamenici.

Popriličan broj njih nije ni znao da je gospodin Jankelić zakasnela ptica-preletačica, iz DS, kako bi se protiv-pravno, uz rušenje institucija, domogao fotelje.

PROČITAJTE JOŠ: SRAMOTA: VLADA SRBIJE NEMA NAMERU DA OBELEŽI 100 GODINA OD PROBOJA SOLUNSKOG FRONTA!

Za kratko vreme, uspeo je da, za sopstvene potrebe, iz budžeta ovlada novcem i pazari novi automobil koji svakodnevno vozi kući i na godišnje odmore, nameštanjem javnih nabavki kroz kršenje konkurencije i restriktivne uslove.

Isto tako, sam sebi dodeljuje sredstva za supervizije projekata Ustanove.

Ovo je samo vrh ledenog brega korupcije Mirka Jankelića (na slici ispod) u domenu javnih nabavki, građevinskih radova i zapošljavanja.

Pravne ekipe danonoćno rade na razotkrivanju još jedne kriminalne afere a na njihov zahtev za pristupom informacijama od javnog značaja još nema odgovora, tako da se čeka povratna informacija od Poverenika.

PROČITAJTE JOŠ: VLAST MORA DA PONIŠTI TENDER ZA PKB, BEOGRAĐANI OŠTEĆENI ZA 341 MILION EVRA!

Radnici Dečijeg sela (na slici ispod) koji su u strahu od revanšizma želeli da ostanu anonimni tvrde da ovako neukom radu, bahatosti i korupciji nikada nisu svedočili od osnivanja Ustanove.

Šta rade nadležne državne instutucije? Kada je dosta, Mirko Jankeliću?

PROČITAJTE JOŠ: OPROBANI RECEPT ALEKSANDRA VUČIĆA: PREKO BOLESNE DECE DO CILJA

(izvor: Međunarodna pravna pomoć / gerila.rs)

Comments

comments