Društvo

Toma od danas i zvanično prima OGROMNU penziju, ali će OSTATI ŠEF Kancelarije za Rusiju i Kinu?!

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić poslao je obaveštenje Agenciji za borbu protiv korupcije da je zvanično postao penzioner.

On je takođe naveo da će njegova penzija iznositi 97.484 dinara.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): GRAĐANI OSLOBODILI REKU NA STAROJ PLANINI KOJOJ JE PROMENJEN TOK ZBOG MALE ELEKTRANE!

Međutim nije jasno da li Nikolić ostaje kao penzioner na funkciji predsednika Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom i da li će za taj posao dobijati mesečnu apanažu?

Kakva je do sada bila praksa sa duplim funkcijama i sličnim načinima za “dodatnu zaradu” političara, sa velikom dozom verovatnoće možemo da pretpostavimo da Tomu Diplomu penzija neće sprečiti da obavlja svoj dosadašnji posao šefa Kancelarije za odnose sa Rusijom i Kinom.

PROČITAJTE JOŠ: POVEĆANJE PLATA ZA PREMIJERKU I MINISTRE!

Inače, Tomislav Nikolić je u poslednje vreme neobično mnogo u medijima za jednog bivšeg predsednika i penzionera. Juče su beogradski mediji izvestili o njegovom poslovnom partneru, bugarskom “biznismenu” Cvetanu Vasiljevu (na slici ispod, u odelu) koji je pokušao da uništi Fabriku stakla u Paraćinu i koji se zbog toga nalazi pred našim sudovima.

Nekoliko dana pre toga, novine su takođe pisale da skorašnji penzioner Toma ne želi da se iseli iz vile u Užičkoj 23 na Dedinju, iako odavno više nema pravo da je koristi…

PROČITAJTE JOŠ: KLJUČNI SVEDOK U SLUČAJU “VUČIĆ I MALI PROTIV ŽANDARMA” JE ČLAN SNS-A!

(izvor: espreso.rs/gerila.rs)

Comments

comments