Zabava

3 stvari koje muškarci MRZE u krevetu

Većina muškaraca će vam najpre reći kako obožavaju baš sve što je u vezi sa seksom! Samo da ga ima, to je najvažnije.

Međutim, različite ankete su pokazale da kada malo bolje razmisle, ipak postoje stvari koje im manje prijaju, ili im se ne dopadaju uopšte!

Neke od njih će vas možda iznenaditi, ali postoje dobri argumenti zašto je to tako.

Ipak, muškarcima je teško da takve stvari kažu svojim partnerkama, bojeći se da će se one naljutiti i odbiti ih u nekoj narednoj prilici. Takođe, pošto to nisu presudne stvari za uživanje, ne žele da prave veliku frku i pritisak oko toga.

Kada nema spontanosti

Muškarce uzbuđuje kada su žene spremne na spontan, neplaniran seks. Da, bez prethodnog tuširanja, depilacije i sličnih stvari. Odbijanje žena da se prepuste trenutku samo zato što nisu momenat pre toga izašle ispod tuša ili imaju koju dlaku viška, zaista zna da ih izludi.
Kada naiđe spontan trenutak, pokušajte da mu se prepustite bez brige o sitnicama, a uživanje će biti obostrano!

Kada žena ne ispušta nikakve zvuke

Muškarcima treba ohrabrenje i potvrda da sve rade kako treba. Vođenje ljubavi je interakcija u kojoj partneri reaguju na signale onog drugog. Niko ne kaže da žena treba da vrišti, to ih takođe može odbiti, ali poneki uzdah je sasvim dovoljan da mu da do znanja da je dobar ljubavnik.

Kada žena uporno odbija jutarnji seks

Jutarnji seks je najveći ugođaj svakog muškarca. Nažalost, mnoge žene ga ne vole, pa muškarcima to ostaje stalna neostvarena želja.
Opšte je poznato da muškarci ujutru imaju spontanu erekciju, pa bi bili najsrećniji kada bi partnerka takođe bila raspoložena za igru i ulepšala im oboma jutro. Međutim, kako to uglavnom nije tako, to ne prestaje da ih tišti, a često im je problem da kažu kako ne bi vršili pritisak.

Pročitajte i naše glavne priče za ovaj četvrtak.

Vučić zbog Francuza uništava aerodrome po Srbiji!

Srpski potpis Ivanovićevog ubistva?!

U susret izborima: Velike afere Siniše Malog

Comments

comments