Politika

UGAŠEN SIGNAL jedine nezavisne televizije u NS, direktorka počela štrajk glađu!

Direktorka Televizije Kanal 9 iz Novog Sada Maja Pavlović započela je danas štrajk glađu pošto je Preduzeće emisiona tehnika i veze (ETV) 18. maja, posle 20 godina postojanja, ugasilo signal Kanala 9, zbog duga.

PROČITAJTE JOŠ: “DOK SU DRUGI BILI U ROVU NA -15, VUČIĆ JE OD DRŽAVE UZEO STAN” 

“Neću da dozvolim da nas ugase u tišini. Tražim od države da podvučemo crtu, da nam priznaju prava koja imamo po zakonima i Ustavu, plate ono što su oni nama dužni, mi njima što im mi dugujemo, pa ako smo i dalje nešto dužni, neka nas ugase, ali ne mogu da dozvolim da nas ugase zbog našeg duga, a da se njihov ne računa”, istakla je Pavlović.

O problemima koje je ova televizija imala i tužbi koju je dobila SAMO ZBOG POSTAVLJENIH PITANJA, pisali smo u petak.

Prema njenim rečima, ni jedan postupak koji je pokrenula TV Kanal 9 ne može da se završi u skladu sa zakonom.

“Ja ne znam gde da izmislim novce, kada imamo samo obaveze… a od prihoda ni traga. Na konkursima, na kojima su godinama naši projekti dobijali podršku, sada smo nepodobni, banke nam kredite ne odobravaju, jer smo svrstani u rizičnu grupu (zajedno sa udruženjima građana i kockarnicama), lokalni i regionalni mediji u Srbiji nemaju pristupe većim marketinškim agencijama..”, napisala je Pavlović.

PROČITAJTE JOŠ: SNS SHVATIO DA NEMA VEĆINU ZA ODLUKU O NIŠKOM AERODROMU?!

Pozvala je i kolege i građane da podrže zahteve TV Kanal 9, jer se suočavaju sa istim problemima. “Dođite kod nas da gladujemo zajedno, to je jedino što nam je ostalo da vam ponudimo”, poručila je Maja Pavlović.

PROČITAJTE JOŠ: “LEPOTA”: NE ZNAMO DA LI JE VULIN GORI KAO MINISTAR ILI KAO PISAC..

(izvor: N1)

Comments

comments