Društvo

UŽAS: SNS-ovac ženi kupio diplomu i zaposlio je kao MEDICINSKU SESTRU!

Gospođa, o kojoj je reč u naslovu, nema nikakvog prethodnog iskustva u medicini!

Naprednjaci sebi i familiji kupuju diplome (nažalost, u Srbiji to nije ništa novo), a posle kupljene diplome uglavnom zaposle svoje najbliže u nekoj državnoj firmi ili kancelariji u kojoj se onda “novozaposleni” redovno ne pojavljuje na poslu.

Međutim, jednom SNS-ovom “geniju” je sada palo na pamet da ženi kupi diplomu MEDICINSKE ŠKOLE i da je zaposli kao medicinsku sestru! Zamislite sebe da morate da odete u bolnicu i da o vama brine neko ko NEMA DODIRNE TAČKE SA MEDICINOM!

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO) FIRMA NEBOJŠE KRSTIĆA DOBILA 90 MILIONA OD BEOGRADA!

Ova priča koju možemo da stavimo u kategoriju “strava i užas” dolazi nam iz Sokobanje. Naš izvor iz ovog poznatog lečilišta u istočnoj Srbiji je želeo da ostane anoniman, ali nam je preneo sledeću priču.

Vladimir Milovanović, predsednik Opštinskog odbora SNS-a u Sokobanji je godinama pokušavao da zaposli svoju suprugu Maju Milovanović (zajedno, na slici ispod), ali pošto mu to nije uspevalo (naši izvori tvrde da nije naročito inteligentna) odlučio je da joj kupi diplomu i zaposli je ni manje ni više nego kao medicinsku sestru! Maja trenutno stažira u bolnici na Ozrenu, nedaleko od Sokobanje.

Prema našim inforamcijama, ovakav skandal je dopustio lično direktor bolnice, Miško Jovanović (na slici ispod, zaokružen), osoba koja važi za potrčka koji za Milovanovića obavlja šta god zatreba.

Inače, ova bolnica na Ozrenu (na slici ispod) godinama je u teškom stanju, a u žižu javnosti je dospela i zbog toga što pre nekoliko godina u njoj nije bilo grejanja, pa su pacijenti ležali u hladnim sobama!

Ovaj novi skandal vezan za Milovanovića je verovatno njegova najveća brljotina ikada! Do sada je zaposlio svoju sestru u knjigovodstvenoj službi obližnjeg rudnika, ali to nije ništa u poređenju sa ovim.

Još jednom, zamislite da vam nije dobro i da se obratite za pomoć u ovoj bolnici. I onda o vama brine neko ko nema pojma šta treba da radi! Jer nije završio medicinsku školu!

PROČITAJTE JOŠ: MLADEN ŠARČEVIĆ POMAGAO KRIMINALCIMA DA OTVORE PRIVATNE ŠKOLE!

To je užas sa kojim se svi u Srbiji susrećemo. Danas je to možda u Sokobanji, sutra će biti i neko drugo mesto. Mislite o tome.

SNS-ovci nas svakim danom uništavaju i očigledno je da nemaju nameru da stanu!

PROČITAJTE JOŠ: SAŠA MIRKOVIĆ TUŽIO VUČIĆA U STRAZBURU!

Comments

comments