Društvo

(VIDEO) GORI I OD VUČIĆA: Gradonačelnik napravio IZLOŽBU I FILM kojima veliča sebe!

Desetominutnim filmom na kome su prikazane završene rekonstrukcije ulica, objekata i otvorene fabrike počelo je obeležavanje trogodišnjice od kada je na mesto gradonačelnika po drugi put izabran Goran Cvetanović (SNS). Ova prilika iskorišćena je za veličanje i hvalospeve o radu koji plaćaju poreski obveznici, a Cvetanović je na događaju govorio i o svojim nagradama.

Da su prethodne 3 godine bile uspešne, smatra gradonačelnik Cvetanović, koji je, osim o nagradama koje su u prethodnom periodu dobile ustanove poput Narodnog muzeja i Leskovačkog kulturnog centra, govorio i o svojim.

PROČITAJTE JOŠ: ZBOG NESPOSOBNE VLASTI ČETVRT MILIONA GRAĐANA OSTALO BEZ DEŽURNE APOTEKE!

Priliku je iskoristio i da se pohvali nagradom za Bolnicu koja je stigla iz Hong Konga za koju je potvrđeno da se plaća, ali ipak nije govorio o privatnim nagradama – poput nagrade za štiglića koji najlepše peva, a koja se promovisala na zvaničnom Tviter nalogu Grada.

Loading…

Bez lažne skromnosti pomenuću priznanja i nagrade koje su uručene meni u poslednje 3 godine – član Predsedništva Srpskog lekarskog društva, predsednik Federacije evropskih karnevalskih gradova, džentlmen godine, član Upravnog odbora NALED-a, predsednik Skupštine za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga, nosilac ordena Svetog Save II reda i ordena Srpske krune I reda, kao i Srebrnog znaka Crvenog krsta – kaže Cvetanović.

Osim filma i izložba o završenim projektima

Salu Skupštine “preplavili” su direktori i zaposleni u javnim ustanovama i preduzećima, kao i leskovački privrednici, a obeležavanje je pratila i postavka u hodniku zgrade, na kojoj je takođe izloženo šta se to radilo u prethodne 3 godine.

Mandat od 2016. godine u kojem sam gradonačelnik ovog našeg divnog, malog, ali istovremeno i velikog grada traje 3 godine. U odnosu na 3 stoleća, 3 decenije, period kratak, neznatan, ali značajan. Tri godine u našem gradu jednako je broju od 400 miliona dinara za 23.000 metara saobraćajnica koje smo zajedno uredili – kaže Cvetanović.

Iako projekti poput obilaznice oko Leskovca još nisu završeni, neki nisu ni započeti, a za pojedine se završetak “odužio”, za Cvetanovića je prethodni period uspešan i obeležen “zajedničkim radom”.

PROČITAJTE JOŠ: PINK I HEPI SAMO U MARTU 619 PUTA PREKRŠILI ZAKON!

Za 3 godine u Leskovcu omogućili smo da se otvore nova radna mesta, da mnogi sugrađani nađu svoje mesto pod suncem u našem gradu. Izgrađeno je 23.000 metara vodovodne mreže u šta je uloženo oko 350 miliona dinara – rekao je on.

Cvetanović je podsetio da je on prvi izabrani gradonačelnik od kada je Leskovac dobio status grada i da su mu građani ukazali poverenje na izborima 2013, a zatim i 2016. godine, ali nije spominjao proteste nezadovoljnih građana koji su tražili njegovu ostavku.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO): ISTERANA SA RADNOG MESTA ZATO ŠTO NIJE HTELA ČLANSKU KARTU SNS-!

(izvor: juznevesti.com)

Comments

comments