Društvo

(VIDEO): Još jedno suludo svečano otvaranje naprednjaka: Presečena traka za novi – parking!

Lokalni portal glasopova.rs danas je preneo priču o tome kako je svečano otvoren – parking ispred Doma zdravlja u tom mestu!

U nastavku donosimo tekst sa tog portala o ovom novom i poprilično bizarnom u nizu čudnih otvaranja koja smo gledali prethodnih godina od strane SNS-a: semafor, septička jama i slično…

PROČITAJTE JOŠ: U SUBOTU U MINUT DO 12: PROTEST ZA ODBRANU BEOGRADSKE ŽELEZNIČKE STANICE!

Presecanjem svečane vrpce danas su predsednik opštine dr Zoran Tasić (na slici ispod) i direktorka zdravstvene ustanove Sofija Popović otvorili za upotrebu plato i parking ispred zgrade Doma zdravlja Opovo. Na površini od oko 900 kvadratnih metara postavljene su behaton ploče i uređene zelene površine.

Direktorka Doma zdravlja izrazila je zahvalnost lokalnoj samoupravi i istakla značaj ove investicije za zdravstvenu ustanovu i građanstvo.

– Nastavili smo praksu od prošle godine, uradili smo jedan ozbiljan projekat gde smo dobili 30 novih parking mesta i plato na 530 kvadratnih metara što je ukupno oko 900 kvadrata. Mogu da kažem da ovo nije kraj ovogodišnjih infrastrukturnih radova, naredna faza se sastoji od uređenja sastava između Doma zdravlja i centra tako da ćemo dobiti jednu celinu. Mislim da će po završetku svih planiranih radova Opovo imati jedan lepo urađen centar na kome ćemu pozavideti i neki veći gradovi, poručio je direktor komunalnog preduzeća.

PROČITAJTE JOŠ: MUP VODE STARLETE I NAVIJAČI, NIJE ČUDO ŠTO NAM ULICE IZGLEDAJU KAO RATNA ZONA!

Predsednik opštine dr Zoran Tasić smatra da je realizacijom ovog projekta dobijeno na poboljšanju funkcionalnosti primarne zdravstvene zaštite.

Plato i parking ispred Doma zdravlja Opovo su završeni, a istovremeno nastavljau se radovi na uređenju i popločavanju kišnog kanala između Doma zdravlja i centra Opova.

PROČITAJTE JOŠ: MALI, ALI BAHATI: PUPS JE 10 GODINA UZ SVAKU VLAST I DOBIJA PRAKTIČNO SVE ŠTO POŽELI!

Očekujemo svečano otvaranje i ova dva infrastrukturna objekta od “vitalnog značaja”.

(izvor: glasopova.rs)

Comments

comments