Društvo

(VIDEO) NEREALNO: SNS doveo botove da glume “okupljenje građane” na otvaranju spomenika?!

Trg Slavija. Kada ste poslednji put čuli te dve reči a da niste prevrnuli očima ili da vas nije uhvatio blagi osećaj mučnine, što zbog rekonstrukcije tog trga, što zbog nove rekonstrukcije (pošto prva nije bila baš uspešna) što zbog saobraćajne gužve, što zbog svetleće fontane koja peva…i da ne nabrajamo dalje…

Povrh svega toga SNS je odlučio da danas upravo na Trgu Slavija upriliči performans “Spontano okupljanje građana na otvaranju spomenika Dimitriju Tucoviću”.

PROČITAJTE JOŠ: IMAO SAM NESREĆNO DETINJSTVO, MORAO SAM I U ŠKOLU DA IDEM: 20 BISERA PO KOJIMA ĆEMO PAMTITI TOMU NIKOLIĆA

Šta je bilo poenta ovog skupa naprednjaka – ostaje nejasno. Verovatno predstava za publiku Pinka, RTS-a, Studija B i ostalih propagandnih mašina koje će u svojim vestima javiti kako su se građani srećni okupili oko nove biste Dimitrija Tucovića.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) DRUGI KOSOVSKI BOJ NIJE NIŠTA PREMA GLUPOSTIMA KOJE JE IVONA JEVTIĆ IZVALJIVALA U DNEVNIKU!

Uglavnom, slika govori više od hiljadu reči, a video snimak i više od toga. Zato, pogledajte snimak ispod koji je napravio tviteraš pod imenom Operativac iz Zemuna, uporni borac za ispravljanje mnogih “krivih Drina” u ovom društvu.

I na kraju, predlažemo opkladu – da pitamo sve ove koji su se okupili na Slaviji danas “ko je bio Dimitrije Tucović”, da li bi ijedan od njih znao odgovor?!

PROČITAJTE JOŠ: AFERA “OTKRIVANJE SMRTI” KOŠTALA JE MNOGO HRABROG DOKTORA, ALI JE PAKAO PROŠAO I NJEGOV SIN!

Comments

comments