Društvo

“Zalagaću se da Vučić ima fer suđenje”

Meni je Aleksandar Vučić par puta učinio neke usluge u životu i ja sam mu to ljudski dužan, a sutra ga neću kriti kod sebe, to je sigurno, ali ću se zalagati da ima fer suđenje, rekao je za novogodišnji broj nedeljnika NIN glumac Sergej Trifunović, koji dodaje da ne želi da živi u državi u kojoj mu saslušavaju komšije.

Svaka vlast ima svoje kombinacije, ali stvar je da u jednom trenutku ta vlast počinje da utiče na zdravu pamet. To je strahovlada, apsolutna kontrola, kazao je Trifunović.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO) PROCUREO SPISAK SNS BOTOVA IZ PETROVCA, PLATE I DO 90 HILJADA!

„Neću da mi dolaze likovi, zvone na vrata i pitaju je li to ovaj čovek? Kada smo uveli NKVD (Narodni komesarijat unutrašnjih poslova)? Ako već imaš apsolutnu većinu, što ne pustiš ljude da pričaju, čemu strah? Kontrolišeš sve medije, sad hoćeš i pojedince“, upitao je Trifunović.

On dodaje da gradom kruži nezvanično priča da je vlast u „pokojnoj Dijagonali“ proslavila svoju prvu milijardu pre nekoliko meseci.

„Nisam mogao da smislim ništa bolje za Maju Gojković kad sam rekao fuksa, jer svaki put kada poslanik opozicione stranke predloži humani zakon koji se tiče vršnjačkog nasilja, Aleksin zakon, Zojin zakon, Tijanin zakon, Marinika Tepić se polomi da dođe do reči“, rekao je Trifunović.

PROČITAJTE JOŠ: SINDIKAT POLICIJE: U BIRAČKIM SPISKOVIMA JE MILION I SEDAMSTO HILJADA PREMINULIH!

„Napravio si sto fontana, ali nisi kardiovaskularnu kliniku. Praviš jarbol. E, zato je Vučić u jednoj stvari potpuno u pravu, to su kompletni idioti. Tu se jedino slažemo. Problem je, sine, što su to tvoji idioti“, rekao je Trifunović.

Trifunović dodaje i da je potpuno besmisleno njega pratiti, ukazujući da je to trošenje resursa „tužne milicije koja je, takođe, unižena“.

Misliš da oni vole što im je Stefanović ministar, upitao je on.

„Govoreći o protestima na beogradskim ulicama, Stefanović je rekao da su svi potcenili narod. I pozicija i opozicija i sam narod je sebe potcenio. Izgleda da je samo neko trebalo da ustane prvi“, zaključio je Trifunović.

PROČITAJTE JOŠ: PRSO KO LAJSNA: “SBB KRIV ŠTO NEMAMO RAMPE PO SRBIJI”!

(izvor: danas.rs)

Comments

comments