Društvo

(FOTO): Informer nastavlja da crta mete Srbima sa Kosmeta koji ne misle kao SNS!

Vučić je u našu južnu pokrajinu odavno instalirao takozvanu Srpsku listu, odnosno SNS za Kosovo i Metohiju. Cilj mu je vrlo verovatno bio da pokuša da predsavi kako Srbi sa Kosmeta podržavaju samo njega i njegovu politiku. Kako mu to nije bilo dovoljno, brutalno je sklonjen Oliver Ivanović.

Uprkos svemu tome (ili, možda baš zbog svega toga), njegova propagandna mašinerija nastavlja da blati i crta mete na leđima svima koji ne misle kao Veliki vođa.

PROČITAJTE JOŠ: JOŠ JEDNA SULUDA VUČIĆEVA IDEJA: ŠTA ĆE NAM NACIONALNI STADION OD 250 MILIONA EVRA?!

Poslednji u nizu koji doživljavaju ovu torturu su srpska političarka Rada Trajković i sveštenik Sava Janjić.

Na njih se danas ustremio Svinjformer, a Dragan J. Vučićević je odlučio da stavi sledeći naslov:

Dalje, u istom tekstu, “istraživački novinari” iz pomenutog lista su preneli, zamislite, prepisku sa Tvitera koju je Rada Trajković vodila sa stranim novinarima. Dakle, potpuno javnu stvar, dostupnu svakome ko ima pristup internetu, oni su pokušali da prikažu kao nekakvu senzaciju i da svale neki teret na gospođu Trajković. Jadno.

PROČITAJTE JOŠ: IZRAELCI SU NAPRAVILI BUDALU OD VUČIĆA: OD “VELIKIH PRIJATELJA” DO SLANJA PILOTA NA PROSLAVU OLUJE!

Igumana Savu Janjića su “častili” sledećom rečenicom, koja je ujedno i zaključak ovog teksta punog mržnje:

Podsetimo, Sava Janjić je svojevremeno otvoreno rekao kako bi, da je Šiptar, bio za nezavisno Kosovo. I još je pričao kako mu je majka Hrvatica i da pobesni svaki put kad čuje da neko govori kako je Srbija tamo gde su srpske crkve na Kosovu!?!

Trebaju li nama uopšte drugi neprijatelji pored onih koje imamo među sopstvenim narodom? – kao, pita se autor ovog teksta, koji na sajtu dotičnog medija, naravno, nije potpisan.

Apelujemo na regulatorna medijska tela i udruženja novinara da nešto urade po pitanju zabrane ovoga što Vučićević naziva “novinama”.

Ljudi koji misle drukčije od Vučića ne treba da strahuju da će neka budala da ih posle ovakvih napisa napadne na ulici. A Dragan J. Vučićević treba da ode u zatvor. Ako već gazda neće da ga veže i da mu naredi da sedi u kućici…

PROČITAJTE JOŠ: SNS DOBIO PRVI ŠAMAR ZBOG KOSMETA: DSS IZAŠAO IZ KOALICIJE U 14 OPŠTINA!

Comments

comments